Hírek

60 milliárdos épületenergetikai pályázat önkormányzatoknak

Posted at 2016.03.27 | By : | Categories : Hírek | 60 milliárdos épületenergetikai pályázat önkormányzatoknak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A héten megjelent a Terület és Településfejlesztési Operatív program TOP-3.2.1-15-ös kódjelű pályázata Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése címmel. A hivatalos pályázati információk elérhetőek itt! (Kattintson ide!)

Mire lehet pályázni?

Többek között: hőszigetelés, nyílászáró-csere, fűtéskorszerűsítés, napkollektor, hőszivattyú, egyéb megújuló energiatermelés, stb.

Kik pályázhatnak?

A támogatásra a Közép-magyarországi régión kívüli önkormányzatok pályázhatnak, a megyei jogú városok kivételével. Konzorcium részeként pályázhatnak nemzetiségi önkormányzatok és önkormányzati gazdasági társaságok is. A támogatással érintett ingatlannak 100%-os önkormányzati tulajdonban kell lennie.

aaa

                                                                                                                                                 forrás: www.feop.hu

Mekkora összegre lehet pályázni? 

A pályázat közel 60 milliárd forintos kerettel rendelkezik. Nagyon fontos, hogy az összes elszámolható költség 100%-a finanszírozható a pályázatból, tehát a pályázónak csak a nem elszámolható költségeket kell finanszíroznia önerőből.

Mik a pályázati határidők?

A pályázatot 2016. április 22-től 2016. szeptember 30-ig lehet benyújtani. A kivitelezésre 36 hónap áll rendelkezésre. A pénzügyi elszámolás végső határideje 2020. december 31.
 
Ehhez kapcsolódik a TOP-3.2.2-15-as kódjelű pályázat, amely Önkormányzatok által vezérelt, a helyi adottságokhoz illeszkedő, megújuló energiaforrások kiaknázására irányuló energiaellátás megvalósítása, komplex fejlesztési programok keretében címmel közel 30 milliárd forint értékben támogatja a megújuló energiaforrások használatát. A pályázat hivatalos oldala elérhető itt! (Kattintson ide!)

 

Tekintsék meg a Fenntartható Otthon Zrt-nek a pályázattal kapcsolatban az önkormányzatok részére kidolgozott különleges ajánlatát itt! (Kattintsanak ide!)
Az előbbi linken ingyenesen letölthetik a TOP-3.2.1-15 Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése című pályázati felhívásról szóló rövid, közérthető összefoglalónkat is!

 

 

Keresse a további információkat honlapunkon, a www.feop.hu-n, ahol elektronikusan is felveheti velünk a kapcsolatot.
Kövessen minket a facebookon: http://www.facebook.com/FeOPOnline
Jelen hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlattételnek, a feltételek módosításának jogát a Társaság fenntartja. Az akciós ajánlat részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés tartalmazza.

About FeOP

Comments are closed.