Hírek

A Fenntartható Otthon Zrt. ajánlata az Otthon melege program – társasházaknak szóló pályázati kiírása kapcsán

Posted at 2015.02.26 | By : | Categories : Hírek | A Fenntartható Otthon Zrt. ajánlata az Otthon melege program – társasházaknak szóló pályázati kiírása kapcsán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Minden pályázó lakóközösség részére lakásszámtól függetlenül,

a piacon elérhető egyik legkedvezőbb áron, épületenként

bruttó 195.000 Ft szakértői díjért

készítjük el a pályázathoz szükséges műszaki dokumentációt!

A szakértői díj 50 %-ának átutalását követően lebonyolítjuk a helyszíni szemlét, a szakértői díj másik 50 %-a pedig csak a szakértői díjban foglalt dokumentáció átadásakor fizetendő.

Szakértői díjunkért az alábbiakat szolgáltatjuk:

– a pályázó épület műszaki felmérését;

– a beruházás során alkalmazható reális fejlesztési javaslatok ismertetését, a kiválasztási szempontok ismertetését;

– statikai nyilatkozatot az épület állékonyságáról a fejlesztés előtti és a tervezett fejlesztési állapotra vonatkozóan;

– építési hatóság nyilatkozatát a pályázattal tervezett munkák építési engedély kötelezettségéről, továbbá a településképi eljárásra vonatkozó kötelezettségekről;

– a lakóközösség döntéséhez szükséges beruházási költségbecslés(eke)t;

– tételes árazott, szabad formában a társasház hiteles energetikai tanúsítványát a beruházás előtti;

– és nem hiteles elő-tanúsítványát a tervezett állapotra vonatkozóan.

Ebből a dokumentációból derül ki többek között a CO2 megtakarítás mértéke, amely alapján az igénybe vehető állami támogatás is számítódik, vagyis a társasház így lehet tisztában azzal, hogy várhatóan mekkora összegű állami támogatásra jogosult. Szakértőink az eddigi épületenergetikai projektekben több, mint 90%-os pontossággal tudták előre kiszámítani a tényleges megtakarítást.

Miért elengedhetetlen ez a dokumentáció?

Ennek a dokumentációnak az elkészítése azért elengedhetetlen a felelősségteljes döntéshez, mert csak ebből a komplex döntéselőkészítő dokumentációból tud megalapozott döntést hozni a lakóközösség a közgyűlésen, mivel:

– pontosan látja az épület pályázati kiírásnak megfelelő fejlesztési irányait;

– megismeri az adott épület lehetséges és ésszerű korszerűsítési megoldásait;

– tisztában lesz a korszerűsítések költségeinek nagyságrendjével és a támogatás várható mértékével.

Akkor sem elvesztegetett befektetés a felmérés és a dokumentáció elkészíttetése, ha a közgyűlés végül úgy dönt, hogy a társasház nem indul a pályázaton. Az elkészített dokumentáció ugyanis bármilyen későbbi pályázathoz, az új kiírásnak megfelelően, rövid úton aktualizálható. A dokumentációban szereplő hiteles energetikai tanúsítvány tíz évig érvényes.

A Fenntartható Otthon Zrt. a nyertes pályázatoknál
regisztrált kivitelezőként is közreműködik!

Azoknak a lakóközösségeknek, amelyek cégünket bízták meg a szakértői feladatok elvégzésével, valamint a regisztrált kivitelezők versenyeztetését követően a feltételes kivitelezői szerződést is cégünkkel kötik meg:

100 % -BAN VISSZATÉRÍTJÜK A PÁLYÁZAT BEADÁSÁHOZ SZÜKSÉGES PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ ELKÉSZÍTÉSÉNEK SZAKÉRTŐI DÍJÁT, ÉS

TÉRÍTÉSMENTESEN BIZTOSÍTJUK A KÖZÖS HELYISÉGEK (lépcsőház, közlekedők) FÉNYFORRÁSAINAK ENERGIATAKARÉKOS LED IZZÓKRA VALÓ CSERÉJÉT!

A társasháznak, illetve a közös képviselőnek csak a Fenntartható Otthon Zrt-vel kell tartania a kapcsolatot, és biztos lehet abban, hogy a pályázat és a korszerűsítés igazi sikertörténet lesz!

 

 

Keresse a további információkat honlapunkon, a www.feop.hu-n.
Kövessen minket a facebookon: http://www.facebook.com/FeOPOnline
Jelen hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlattételnek, a feltételek módosításának jogát a Társaság fenntartja. Az akciós ajánlat részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés tartalmazza.

 

About FeOP

Comments are closed.