Hírek

Bejelentették a családi házak korszerűsítésének vissza nem térítendő támogatását

Posted at 2016.04.07 | By : | Categories : Hírek | Bejelentették a családi házak korszerűsítésének vissza nem térítendő támogatását bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

5 milliárd forint keretösszeggel induló vissza nem térítendő támogatást biztosít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására – jelentette be tegnap, 2016. április 6-án Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára a Construma építőipari szakkiállításon.

Készüljön fel velünk a pályázatra, tekintse meg családi házaknak szóló ajánlatunkat (kattintson ide!)

A pályázat 2016. július 1-jétől nyújtható be, a támogatás az elszámolható költségek 40-55%-ára igényelhető a megvalósítandó fejlesztés összetettségétől függően. Érdemes tehát az épületek komplex felújításában gondolkodni. Az igényelhető támogatás maximális összege 2,5 millió forint (tehát mindössze 2000 pályázatot fognak támogatni, ezért várhatóan órák alatt be fog telni a pályázat).

Kizárólag a hagyományos technológiával, 1996 előtt épült, egy lakásos, legfeljebb 135 m2 fűtött alapterületű, a pályázatot benyújtó magánszemély tulajdonában álló és a pályázat benyújtását megelőzően használatban lévő (lakott) családi házak korszerűsítésére lehet pályázni.

A családi házak energetikai korszerűsítése során támogatható

– az épületek homlokzati nyílászáróinak cseréje;

– a homlokzatok hőszigetelése;

– az épületgépészeti rendszerek (pl. kazánok, radiátorok) cseréje, illetve felújítása;

– megújuló energiafelhasználás kialakítása (napelemes rendszerek, napkollektoros rendszerek, biomassza kazánrendszerek kiépítése)

A rendelkezésre álló 5 milliárd forintos keretösszeg elosztása régiónként történik épületszám/régió arányban megosztva. Támogatási kérelmeiket a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton nyújthatják be az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek 2016. július 1-jétől a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig. A pályázatokat az arányosan elérhető CO2 megtakarítás figyelembevételével rangsorolják.

forrás: www.konopav.cz

A pályázati felhívás megtekinthető a kormany.hu oldalon. A pályázat részletei várhatóan az nfsi.hu honlapon lesznek elérhetők.

 

Kezdje meg már most a tervezést, különben le fog maradni a támogatásról! Az Otthon Melege korábbi társasházas pályázatain VALAMENNYI olyan társasház nyert, ahol cégünket bízták meg a pályázat előkészítésével és minket választották feltételes kivitelezőnek is.

Készüljön fel velünk a pályázatra, tekintse meg családi házaknak szóló ajánlatunkat (kattintson ide!) és családi házas referenciáinkat (kattintson ide)!

 

forrás: kormany.hu

 

Érdeklődjön Nagy Nikolett műszaki irodavezetőnél az alábbi elérhetőségeken:
e-mail: nagy.nikolett@feop.hu, telefon: +36-70/393-4075

Felkészült szakemberekkel várjuk megkeresésüket az alábbi űrlapon:


Kapcsolattartó neve (kötelező):

Email cím (kötelező):

Telefonszám (kötelező):

Az épület pontos (irányítószám, település, utca neve, házszám) címe (kötelező):

Az épület építési éve (kötelező):

Ha ismeri az épület energetikai besorolását, kérjük jelölje meg:

Tervezett beruházások:
homlokzati hőszigeteléspadlás hőszigeteléstetőtér hőszigetelésnyílászáró cserefűtés korszerűsítés, ezen belülkazáncsereteljes fűtési rendszermelegvíz ellátás korszerűsítésenapkollektornapelemgeotermikus energiaegyéb, leírom:

A lakórész hasznos alapterülete:
kisebb mint 120 nm120 nm-180 nm180 nm felett

Szintek száma

pince (kérjük, válasszon!):

alagsor (kérjük, válasszon!):

emeletek száma (kérjük, válasszon!):

beépített tetőtér (kérjük, válasszon!):

nem beépített padlás (kérjük, válasszon!):

Az épület falazati anyaga:
téglavályogvegyesegyéb, leírom

A homlokzati falak hozzávetőleges vastagsága (cm):

Az épület födémszerkezete:
fagerendásbetongerendásacélgerendásegyéb, leírom

Az épület tetőszerkezete:
magastetőlapostető

Külső nyílászárók (ablakok):
faszerkezetű ablak, kapcsolt gerébtokosfaszerkezetű ablak, hőszigetelt üvegezésűműanyag ablak, kétrétegű üvegezésműanyag ablak, három rétegű üvegezésvegyes, különböző szerkezetű ablakok vannakegyéb, leírom

Nyílászárók beépítésének éve:

Fűtési rendszer:
egyedi fűtés, konvektorosegyedi fűtés,hagyományos fűtésközponti fűtés, gázkazánközponti fűtés, vegyes kazánegyéb, leírom

Hőleadók:
radiátorokpadlófűtésvegyesegyéb, leírom

Honnan értesült rólunk?

Ajánló mentor, integrátor neve, ha volt:

A megkeresésekre néhány munkanapon belül válaszolunk.

 

 

Keresse a további információkat honlapunkon, a www.feop.hu-n, ahol elektronikusan is felveheti velünk a kapcsolatot.
Kövessen minket a facebookon: http://www.facebook.com/FeOPOnline
Jelen hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlattételnek, a feltételek módosításának jogát a Társaság fenntartja. Az akciós ajánlat részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés tartalmazza.

 

About FeOP

Comments are closed.