Hírek

Ideiglenesen felfüggesztették az Otthon melege pályázatot – összefoglaló infografikánk

Posted at 2015.06.02 | By : | Categories : Hírek | Ideiglenesen felfüggesztették az Otthon melege pályázatot – összefoglaló infografikánk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Társasházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása alprogram esetében a pályázatok benyújtását 2015. június 1. napjával határozatlan időre felfüggeszti. Az előzetesen meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatokat a pályázati útmutatóban rögzítettek szerint, az arányosan megtakarítható CO2-mennyiség figyelembevételével rangsorolják. A befogadható pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A minisztérium szükség esetén dönt a régiók közötti források átcsoportosításáról, valamint a nagyszámú és pozitív elbírálásban részesült pályázatok esetében a további forrásfeltöltésről.  (Forrás: nfsi.hu)

Gondoljunk a jövőre!

Az Otthon melege társasházi pályázat ideiglenes felfüggesztésével sem kell elfelejteni a társasház felújítását. Már most érdemes előre gondolkodni, és felkészülni a következő pályázati lehetőségekre. Ebben nyújt segítséget a társasházaknak a Fenntartható Otthon Zrt. professzionális és rendkívül kedvező árú energetikai szakértői csomagjával.
Árainkat tovább csökkentettük a kis társasházak esetében, és egy reálisabb árat határoztunk meg a nagyobb társasházaknál.

Tekintse meg új társasházi ajánlatunkat itt!

 

 

 

feop-th-2015_1433242826793_block_0

 

 

Keresse a további információkat honlapunkon, a www.feop.hu-n.
Kövessen minket a facebookon: http://www.facebook.com/FeOPOnline

About FeOP

Comments are closed.