Hírek

Még mindig van idő az Otthon melege társasházi pályázat előkészítésére!

Posted at 2015.04.02 | By : | Categories : Hírek | Még mindig van idő az Otthon melege társasházi pályázat előkészítésére! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A társasházaknak szóló Otthon melege pályázat beadása 2015. április 30-tól lehetséges.

Még majdnem egy hónap van a felkészülésre, de csak akkor, ha a pályázat előkészítését, az ingatlan felmérését, és korszerűsítés műszaki tervezését időben elkezdik!

A pályázat egyedülállóan magas, akár 50 %-os a támogatási intenzitást biztosít, és a társasháznak csak az önerővel kell rendelkeznie, vagyis a támogatás összegét nem a társasháznak kell biztosítania áthidaló hitellel.

Ha az Ön társasháza a Fenntartható Otthon Zrt-t bízza meg a pályázat előkészítésével, a Zrt. szerződésben vállalja, hogy elvégzi Ön helyett a pályázati előkészítő munka jelentősebb, műszaki részét.

Ezáltal a társasházi közösség felelősségteljes, megalapozott döntést tud hozni a tervezett korszerűsítésekről és a költségek nagyságrendjéről.

 

Minden pályázó lakóközösség részére lakásszámtól függetlenül,

a piacon elérhető egyik legkedvezőbb áron, épületenként

bruttó 195.000 Ft szakértői díjért

készítjük el a pályázathoz szükséges műszaki dokumentációt!

 

Cégünk egyedülálló tapasztalatainak köszönhetően olyan korszerűsítési megoldásokat dolgozunk ki, amelyekkel az Ön társasháza a legmagasabb támogatást érheti el.

 

 

Keresse a további információkat honlapunkon, a www.feop.hu-n.
Kövessen minket a facebookon: http://www.facebook.com/FeOPOnline
Jelen hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlattételnek, a feltételek módosításának jogát a Társaság fenntartja. Az akciós ajánlat részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés tartalmazza.

 

 

About FeOP

Comments are closed.