Partnereink

A Fenntartható zöldOtthon Program számos partnerrel megismertetésre került. A partnerek kivétel nélkül támogatásukról biztosították a Programot, és a Fenntartható Otthon Zrt. több partnerrel szorosan együtt is működik a Program megvalósításában.

feoplogo

Stratégiai megállapodás alapján Fenntartható Otthon Zrt. fő beszállító partnere a Saint-Gobain Építőanyag Kereskedelmi Zrt., amely a világ egyik legnagyobb építőanyag gyártó és forgalmazó cégének magyarországi leányvállalata, és az Isover, Rigips, Weber-Terranova, illetve a Raab-Karcher termékek gyártója és forgalmazója. A Fenntartható Otthon Zrt. szintén partneri megállapodást kötött a magyar tulajdonú, országos bolthálózattal, és gyártókapacitással is rendelkező, Poli-farbe Vegyipari Kft-vel.

sgb_logo

pf-logo

A Fenntartható Otthon Zrt. olyan konstrukciók kialakításáról folytatott tárgyalásokat többek között a TakarékBank Zrt-vel, amelyek az ügyfeleknek kedvező kamatozású, akár a korszerűsítéssel megtakarított energiaköltségből is visszafizethető hitelt is képes nyújtatni. Együttműködési megállapodás alapján a TakarékBank Zrt. korábban külön, kifejezetten a Fenntartható zöldOtthon Program rendszerére optimalizált pénzügyi termékeket alakított ki.

takarakbankA korszerűsítések megvalósítása érdekében a Fenntartható Otthon Zrt. együttműködik a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségével, elsősorban a társasházak és önkormányzati ingatlanok energetikai korszerűsítése kapcsán, valamint a COOP Hungary Nagykereskedelmi és Szolgáltató Zrt-vel a kereskedelmi egységek energetikai korszerűsítése kapcsán.

MIGSZ_logo

header_logo

A vállalkozásfejlesztés érdekében a Fenntartható Otthon Zrt. partneri megállapodást írt alá az Ipartestületek Országos Szövetségével. A kivitelező kis- és közepes vállalkozások szakmai felkészültségének javítása érdekében a Zrt. szakértőként közreműködik az Európai unió által finanszírozott Build Up Skills Trainbud projekt keretében a Fenntartható Építőipari Tudásszövetség munkájában, többek között az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft-vel, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetséggel, valamint az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesületével közösen.

emi_kutatasok_nemzetkozi_bustA Fenntartható zöldOtthon Program működésének és eredményeinek kárpát-medencei szintű kiterjesztésében a Fenntartható Otthon Zrt, illetve a Magyar Építőipar Nonprofit Kft. szorosan együttműködik a Nemzetstratégiai Kutatóintézettel.

nski_logo