Hírek

Százszázalékos siker az Otthon Melege társasházi pályázaton

Posted at 2016.01.13 | By : | Categories : Hírek | Százszázalékos siker az Otthon Melege társasházi pályázaton bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Örömmel jelenthetjük be, hogy

az Otthon Melege társasházi pályázaton az ÖSSZES olyan társasház elnyerte a támogatást, ahol cégünket bízták meg a pályázat előkészítésével és minket választották feltételes kivitelezőnek is. A társasházak mindegyike 45 százaléknál is magasabb támogatási arányban részesült, a TELJES beruházási összeghez viszonyítva, ami szintén kiemelkedő eredmény. Gondos előkészítés után a kivitelezések nyár elején kezdődnek.

Ezek az eredmények is bizonyítják, hogy a pályázatok előkészítéséhez szükséges feladatokat most is, és a későbbi pályázatok során is teljes körűen el tudjuk látni. Csapatunk nemcsak a pályázati feltételekkel van tökéletesen tisztában, hanem műszakilag is rendkívül felkészült mérnök szakemberekből áll, ezért a folyamatos konzultációt, együttgondolkodást igénylő előkészítő munka során gyorsabban, pontosabban és hatékonyabban tudunk reagálni a ügyfeleink igényeire és lehetőségeire, mint mások.
Az Otthon Melege társasházi pályázathoz kialakított fix áras szakértői díjunk az egyik legkedvezőbbnek számított a piacon. Nagyságrendekkel olcsóbb volt, mint néhány “pályázatíró” ajánlata. Nem véletlen, hogy a minket megkereső társasházak majdnem háromnegyede cégünket bízta meg a pályázattal kapcsolatos előkészítő feladatokkal.
Emellett kivitelezői árajánlatunk is olyan kedvező ár-érték arányú volt, hogy az általunk előkészített, és végül a pályázaton induló társasházak háromnegyedénél, a kivitelezői versenyeztetést követően, a cégünk lett a feltételes kivitelező.

 

Nagyon fontos és érdemes MÁR MOST felkészülni a későbbi pályázatokra. Ismerje meg továbbra is érvényes, rendkívül kedvező TÁRSASHÁZI ENERGETIKAI SZAKÉRTŐI AJÁNLATUNKAT! (Kattintson ide!)

 

 

Korábbi cikkeink a témában:

Több, mint szakértő segítség – partnerségben a társasházakkal az Otthon melege programban is

Eredményes munka, kedvező áron – tapasztalatok az Otthon Melege társasházi pályázaton

Optimális megoldások, felkészült szakemberekkel – az Otthon melege pályázat a gyakorlatban 

Mitől lesz meleg az otthon? – hőszigetelési szempontok az Otthon melege társasházi pályázaton

A tisztánlátás végett – nyílászárócsere az Otthon melege társasházi pályázaton

 

Keresse a további információkat honlapunkon, a www.feop.hu-n.
Kövessen minket a facebookon: http://www.facebook.com/FeOPOnline


 

About FeOP

Comments are closed.